Om Voxogo


Hvem er vi?

  • Voxogo er et internationalt IT firma som specialiserer sig inden for cloud løsninger
  • Vores Vision er en verden hvor folk kan samarbejde uden begrænsninger som afstand eller kompleksitet.
  • Vi sigter efter at blive verdens foretrukne leverandør af vores løsninger for at fuldføre vores Vision.
  • Vi stræber efter at levere verdens mest enkle og kunde fokuserede globale løsning, for at øge og effektivisere samarbejdet.
  • Voxogo er stolt af at betjene mere end 15.000 kunder i over 65 lande med løsninger til bedre samarbejde og kommunikation.

Hvad laver vi?

  • Vi leverer hostede løsninger til telefonmøder, telefoni aktiveret Skype for Business (Lync) og kontaktcentre i 135 lande.
  • Vi kombinere IT- og teleområdet så vi kan bygge robuste, skalerbare løsninger der simpelthen bare virker.
  • Alle vores løsninger er bygget med tre ting i tankerne: enkelhed, pålidelighed, og tilpasning
  • Voxogo giver stor anvendelighed for slutbrugerne. Vi starter med god lydkvalitet og let adgang til de vigtige funktioner for almindelige brugere, der blot ønsker tingene fungere for dem hurtigt og enkelt.  Derefter kan  vi tilføje ekstra funktioner til avancerede brugere.

Hvorfor vælge os?

Nemt

Nem implementering, kontrol og styring for IT og finans afdelinger. Alle vores løsninger leveres som administrerede services. Vi håndterer opsætning og implementering gratis. Derefter sørger vi for alt kører problemfrit. Vi har også tilpasset rapportering, så du kan spore brug på den måde, du kan lide.

Læn dig tilbage og nyd det, vi har kontrol og erfaring.

Globalt

Vores globale kvalitets platforme kan nemt skalere, om man er 2 eller 2 millioner brugere. Alle vores løsninger er bygget til at køre som white label-løsninger til teleselskaber (netoperatører). Derfor er vores løsninger fleksible, robuste og globale. Prisstrukturen er, “betal pr. minut” og “betal pr. bruger” og dette gør at vi kan tilbyde en fuldstændig løsning fra dag ét, uden at du skulle betale for dyrt hardware, servicelicenser eller implementerings gebyrer. Uanset om I er få brugere eller tusindvis af brugere, så kan i nyde løsningen til en rimelig pris.

Hvad betyder navnet, Voxogo?

Voxogo’s navn er en sammentrækning af Vox (latin for stemme) og on-the-go, hvilket kan fortolkes som voices-on-the-go. Dette ses i vores løsningers support af mobile, globale og fleksible arbejdspladser

Voxogo tilbyder hostede telefon systemer til håndtering af modtagelse, omdirigering af opkald, kø-løsninger, selvbetjening og meget mere. Vi leverer Kontaktcenter løsninger, og kan prale af løsninger til internationale opkald til rimelige priser.

Voxogo er en Microsoft Cloud Partner og er den første i Europa til at tilbyde integration mellem Office 365 og Skype for Business. Vi tilbyder også en MS-certificeret SIP Trunk til Skype for Business som både administreret og lokale løsninger. For Skype for Business kan vi også tilbyde telefonnumre i 135 lande.

Voxogo platform for telefonmøder leveres til millioner af mennesker over hele verden i samarbejde med nogle af verdens største og mest innovative operatører.

Voxogo er Microsoft Cloud Partnere og vi er de første i Europa der tilbyder integration mellem Office 365 og Skype for Business som en tjeneste herunder fuld telefoni integration med global dial-in og dial-out muligheder.

Vores hostede kontaktcenter og telefoniløsninger bruges til hurtig og international udbredelse af help desks, indgående og udgående kontaktcentre og standardiseret telefoni løsninger til butikker og afdeling.

 

For at se vores principper som leverandør KLIK HER