Voxogo Telefonmøde er jeres simple adgang til klar kommunikation, stærkere relationer og bedre samarbejde i et brandet miljø.

Branded

Dedikerede eller delte indkalds numre med tilpasset prompts der brander din virksomhed internt og eksternt.

Global dækning

Lokale indkalds numre i op til 135 lande. Ingen overtakserede numre bliver brugt. Told frie numre er mulige som tilægs pakker.

Nemt at bruge

Kræver ingen indviklet forklaring , fungerer med alle telefoner. Ubegrænset antal samtidige møder og deltagere.

God service

Vi håndterer opsætning og service. Kundeservice på flere sprog. Skræddersyet trafikmeldinger sikre at i har fuld kontrol over forbrug.

Hvorfor Telefonmøde?

Telefonmødets styrke ligger i dets kapacitet, evnen til skalerbar kommunikation, fra one on one til flere hundred i den samme konference på tværs af hele verden.

Mød medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder på et sted hvor i har hjemme, med en branded velkomst er ingen i tvivl om hvem der byder velkommen.

Mere end 15.000 kunder i mere end 65 lande benytter sig allerede af Voxogo’s telefonmøde løsning. Fordi det simpelthen virker.

Her er grunden:

~

Fleksibel og sikker

Brug en ottecifret kode – fx de 8 cifre i et deltagernes telefonnummer.Vælg, genbrug eller ændre koder frit. 100 millioner mulige koder gør konferenceopkaldet sikkert.

Brugervenlige in-konference kontrol

Nem adgang til avancerede funktioner f.eks volumen kontrol, individuel og gruppe muting, deltager tæller, kode check, optagelse og låse møde.

Intet besvær

Ingen registrering, download eller reservationer nødvendigt. Valgfri møde roller uden behov for en formel møde leder.

Nem planlægning

Inviter som du ville til ethvert andet møde via e-mail, kalender, SMS eller ansigt til ansigt.

Ingen startomkostninger, intet abonnement, ingen binding, rabat på minutter

Voxogo tilbyder gratis opsætning uden abonnementsomkostninger samt ingen bindingsperiode!

Priserne er “betal-efter-forbrug”, startende med en lav introdutionpris per minut, som automatisk falder

 

Minutter pr. måned fra Minutter pr. måned til Minut pris DKK
0 50.000 0.79
50.001 100.000 0.69

Priserne er eksklusive moms.

 

Vælg mellem dedikeret eller delte indkalds numre

For en international løsning kan du vælge mellem

  • En 4-cifret kontokode skal bruges med Voxogo’s delte dial-in numre i 65 + lande, som giver mulighed for globale telefonmøder med lokale dial-in numre uden ekstra omkostninger
  • Dedikeret branded indkaldsnumre i relevante lande til kun EUR 14,95 hver pr måned. Dette giver brugerne mulighed for at springe kontokoden over, når de tilslutter et telefonmøde.
  • De to løsninger kan kombineres, så du kan have nogle lande med dedikerede indkaldsnumre og andre med delte indkaldsnumre .

For både dedikerede og delte indkaldsnumre, kan en skræddersyet velkomst prompt afspilles, dette hjælper din virksomheds branding. Vi tilbyder at oprette test-løsninger til både indkaldsnumre og indstillinger gratis, så du kan prøve begge muligheder uden omkostninger. Testen har kun engelsk prompt, i den fulde version kan der arrangeres sprog tilpasning.

Driftssikker løsning med fuld kontrol

Løsningen hostes på Voxogo’s faglige og geografisk sikrede datacentre. Voxogo håndterer al opsætning og en navngiven account manager vil hjælpe med implementering og løbende support hvis nødvendigt. Fleksible og detaljerede brugsrapporter i Excel-format muliggør et fuldt overblik og kontrol på den relevante afdeling (f.eks IT eller Finans). Optimer vidensdeling, fleksibilitet og samarbejde internt og eksternt med en tilpasset, hostet løsning til telefonmøder fra Voxogo.

 

© Voxogo ApS

+45 78 78 77 78

Kronprinsessegade 36,1

1306 København K

Danmark