Vores vision er en verden, hvor folk kan samarbejde uden begrænsninger som afstand eller kompleksitet

 

Verdens mest enkle løsning

Voxogo er et internationalt IT firma med hovedsæde i Danmark, som specialiserer sig inden for cloud løsninger. Igennem mere end 10 år har vi udviklet telefon- og mødeløsninger for virksomheder i hele verden. Vi stræber efter at levere verdens mest enkle og kunde fokuserede globale løsninger, der øger og effektiviserer samarbejdet. Voxogo er stolt af at betjene mere end 15.000 kunder i over 65 lande med løsninger til bedre samarbejde og kommunikation.

 

Enkelthed, pålidelighed og tilpasning

Vi leverer hostede løsninger til telefoni, telefonmøder, telefoni aktiveret Microsoft Teams/Skype for Business og kontaktcentre i 65 lande. Vi kombinerer IT- og teleområdet, så vi kan bygge robuste, skalerbare løsninger der simpelthen bare virker.

Alle vores løsninger er bygget med tre ting i tankerne: enkelhed, pålidelighed og tilpasning.

Voxogo giver stor anvendelighed for slutbrugerne. Vi starter med god lydkvalitet og let adgang til de vigtige funktioner for almindelige brugere, der blot ønsker tingene fungerer for dem hurtigt og enkelt.  Derefter kan vi tilføje ekstra funktioner til avancerede brugere.

Voxogo er Microsoft Cloud Partner og vi var de første i Europa til at tilbyder integration mellem Office 365 og Skype for Business som en tjeneste herunder fuld telefoni integration med global dial-in og dial-out muligheder. Vi har bygget videre på disse erfaringer, og kan idag sammen med Microsoft tilbyde global telefoni med Microsoft Teams.

Vores hostede kontaktcenter og telefoniløsninger bruges til hurtig og international udbredelse af help desks, indgående og udgående kontaktcentre og standardiseret telefoni løsninger til butikker og afdeling. Vores multikanal kontaktcenter integrerer websites, chats og sociale medier som kanaler og interagerer til backendsystemer og bots efter vores kunders ønske.

Vores kunder vælger os fordi

Nem implementering, kontrol og styring for IT- og finansafdelinger. Alle vores løsninger leveres som administrerede cloud services. Vi håndterer opsætning og implementering gratis. Derefter sørger vi for, at alt kører problemfrit. Vi har også tilpasset rapportering, så du kan spore brug på den måde, du kan lide.

Læn dig tilbage og nyd det, vi har kontrol og erfaring. Vores support er altid en del af løsningen.

Vores globale kvalitetsplatforme kan nemt skalere, om man er to eller totusinde brugere. Alle vores løsninger er bygget til at køre som white label-løsninger til teleselskaber (netoperatører). Derfor er vores løsninger fleksible, robuste og globale. Prisstrukturen er, “betal pr. minut” og “betal pr. bruger” og dette gør at vi kan tilbyde en fuldstændig løsning fra dag ét, uden at du skal betale for dyrt hardware, servicelicenser eller implementeringsgebyrer. Uanset om I er få brugere eller tusindvis af brugere, så kan i nyde løsningen til en fair pris.

 

Hvad betyder navnet, Voxogo?

Voxogo’s navn er en sammentrækning af Vox (latin for stemme) og on-the-go, hvilket kan fortolkes som voices-on-the-go. Dette ses i vores løsningers support af mobile, globale og fleksible arbejdspladser.

For at se vores principper som leverandør KLIK HER

© Voxogo ApS

+45 78 78 77 78

Kronprinsessegade 36,1

1306 København K

Danmark